Рюкзак Osprey Ace 38 Hills Dark Blue (009.2134)

Рюкзак Osprey Ace 38 Hills Dark Blue (009.2134)

В наличии
Рейтинг:

Легкий і функціональний рюкзак для дітей і підлітків від Osprey об’ємом 38 літрів.

 Розрахований для дітей 6-12 років. Будь то тривалий похід, ночівля на природі чи кемпінг на вихідні, рюкзак стане гідним конкурентом будь-якої моделі для дорослих цього бренду. Виробник розуміє, що діти швидко перетворюються на підлітків, тому рюкзак має регульовану спинку і поясний ремінь Fit-on-the-Fly. 

Osprey Ace сумісний із питними системами, для нього передбачений чохол від дощу. Він створений із матеріалів без PFC DWR. Рюкзак призначений для відпочинку на природі.Призначення: трекінг, кемпінг, відпочинок на природі, мандрівки в гори.

Особливості:- 100% перероблені тканини- сітчаста підвісна система зроблена за спеціальною технологією Airscape для особливого комфорту- поясний ремінь Fit-on-the-fly, який можна регулювати- сумісний із питними системами Hydraulics і Hydraulics LT- легко налаштувати спинку, яка росте разом із вашою дитиною- зверху прикріплена ручка, за неї зручно переносити рюкзак- інтегрований і знімний чохол для захисту від дощу- PFC FREE DWR покриття- бічні компресійні ремені для кріплення туристичного спорядження- одиночна петля для льодоруба- ремінець із аварійним свистком у нагрудній області на випадок екстрених ситуацій- легкий доступ до верхнього клапану



Характеристики
Вид
станковый, рюкзаки
Цвет
dark blue

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!